Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tineri din Războieni și Ocna Mureș, sfătuiți de polițiști cum să adopte un comportament preventiv

Publicat

În perioada 5-9 februarie, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba, au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din casele de tip familial, în cadrul campaniei „Siguranţă pentru Viaţă”.

În perioada 5-9 februarie, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba, au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din Aşezământul Social Sf. Mucenic Ciprian Ocna Mureş şi Aşezământul Social Sf. Serafim de Sarov Războieni.

Activitățile au avut ca scop prevenirea traficului de persoane, prevenirea delicventei juvenile si a victimizării minorilor şi informarea tinerilor privind riscurile la care se supun în cazul consumului de droguri, alcool, tutun sau substanţe stupefiante.

Activitățile au avut un feedback pozitiv, neîntârziind să apară solicitări de la beneficiari de continuare a activităţilor informativ – preventive în cadrul acestor instituţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax