Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tineri români şi francezi, participanți la proiectul „CNE Reprezintă!” s-au întâlnit joi cu președintele CJ Alba, Ion Dumitrel

Publicat

Un grup de 14 tineri francezi participă în această perioadă, la Ampoiţa, alături de membrii Consiliului Județean al Elevilor Alba, la proiectul „CNR Reprezintă!”. În programul acestora se regăsește și prezentarea instituțiilor din Alba Iulia, iar în acest sens tinerii s-au reunit, joi, la Consiliul Județean, unde au fost întâmpinați de președintele Ion Dumitrel.

Proiectul „CNE Reprezintă” se desfășoară în perioada 7-14 iunie la Ampoița și este finanțat prin programul European Tineret în Acțiune.

Acesta este conceput ca un schimb de bune practici și informații despre tot ceea ce înseamnă politicile, programele și activitățile destinate tinerilor din România.

În perioada de desfășurare, cei 14 tineri francezi și cei 14 membri ai CJ a Elevilor Alba vor participa la ateliere de lucru, discuții libere, activități recreative, vor realiza un blog, un jurnal cu imaginii și vor avea întâlniri cu autoritățile locale.

Una dintre aceste întâlniri a avut loc joi ca Consiliul Județean Alba cu președintele CJ, Ion Dumirel, în cadrul căreia tinerii au împărțit impresii și povestit despre activitatea lor din primele zile.

Proiectul își propune să răspundă la anumite întrebări cum ar fi: „ Care este locul acordat tinerilor, astăzi, în Europa?”, „Care sunt soluțiile pentru o mai bună comunicare și un mai bun schimb de experiență între tineri?”, iar cu ajutorul răspunsurilor și al finalului de proiect să se contureze un ghid de pune practici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax