Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tinerii care au parcurs pe jos distanţa de la Chișinău la Bucureşti au ajuns şi la Alba Iulia, într-un marş al unirii

Publicat

11753738_10152949464338456_337533549_n O mie de tineri basarabeni au ajuns duminică, pe jos, de la Chișinău la București. De acolo s-au împărțit, iar miercuri o parte din ei au ajuns și la Alba Iulia. Aceștia au vizitat principalele obiective turistice şi istorice din oraş.

Un număr de 55 de tineri au ajuns miercuri la Alba Iulia. Tinerii au plecat de la Chișinău pe jos și au ajuns duminică la București, unde în Piața Universității au fost primiți de alte câteva mii de oameni și au mers împreună la Palatul Cotroceni.

Reprezentanții lor au propus înființarea unei comisii speciale pentru relația dintre Republica Moldova și România.

De la București s-au împărțit și o parte din ei au plecat spre Cluj-Napoca, iar de acolo la Alba Iulia. Tinerii au vizitat obiectivele turistice și s-au fotografiat în dreptul monumentelor istorice din oraș.

De aici, vor pleca la Deva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pilu

    miercuri, 15.07.2015 at 19:15

    Bine ati venit dragi tineri din Basarabia !
    Ma bucur ca ati venit si prin Alba Iulia, orasul Marii Uniri. Cu aceasta ocazie au aflat si cei de la publicatiile din Alba Iulia ca pe data de 5 Iulie 2015 la Chisinau a avut loc o Mare Adunare Nationala la care au participat cca 30000 de adevarati patrioti care au cerut unirea cu patria mama, Romania, despre care nu au scris nimic in publicatiile lor daca nu veneati pe aici.Dar nu-i nimic, afla acum despre ororiile pactului Ribbentrop-Molotov de pe internet , nu mai trebuie sa mearga la Biblioteca Judeteana sa se documenteze, sa inteleaga care a fost motivul mitingului vostru.Va rog sa-i iertati ca nu au scris nimic pana acum despre acest eveniment dar cred ca sunt prea ocupati cu fleacuri cotidiene.
    Va doresc mult succes si sper sa fim cat mai curand impreuna intr-o Romanie unita !

  2. bunaru ion

    sâmbătă, 18.07.2015 at 12:11

    COREC, domnisoara Adelina Alexandra Joldis!
    Noi,romanii acestei tari,de unde sa cunoastem pe toti deputatii judeteni din niste poze momentan puse,daca nu-putem cunoaste pe cei 470 ??? de guvernanti ai tarii,care pe foarte multi dintre ei,sunt facuti cunoscut poporului roman, nu pentru merite deosebite,ci doar prin fapte necinstite, atunci cand sunt adusi in fata instantei sub acuzatii grave care au jefuit acest popor si toate aceste informatii, le aflam din presa romaneasca.Sunt un cetatean roman,cu sange,, Made in Romania” si na mandresc cu aceasta marca.Am sufletul plin de patriotism romanesc si nu accept sa aud un cuvintel murdar asupra neamului meu romanesc.Din 1989 incoace,in ciuda celor care au promis lapte si mierenu am putut vedea decat jaf si distrugerea ptrimoniului national.Nu mai am incredere in nici un guvernant din conducerea Romaniei mele, aflata in coma indusa si profunda.R.Moldova, ca dealtfel si celelelte teritorii romanest pradate de catre dusmanii popurului meu, vorbim aceeasi limba, avem aceleasi obiceiuri, acelasi port, acelasi sange romanesc si trebuie sa-I primim cu inima si cu bratele deschise, pentru ca daca ei ne cer ajutorul, noi trebuie sa il acordam.Si datorita voturilor lor, multi idili ai tarii, se odihnesc in jilturi confortabile, avand doar grija de asi vota propriile lor legi, marirea propriilor salarii, pe spinarea romanului.Nu doar presa este vinovata ca uneori falsifica adevarul, ci romanul o simte pe propria lui piele.De ce nici o Televiziune nationala, nu a relatat nimic despre evenimentul ,, MARSUL OSTASILOR LUI STEFAN CEL MARE „care nu au venit sa dea jos guvernul, sau nu au venit sa dasfinteze intreprinderi, sa taie padurile si sa vanda aurul tarii, ci au venit pentru a sarbatori un eveniment istoric foarte important.Cuvantul RUSINE nu mi se cuvine sa-mi fie adresat mie.O zi cat mai minunata va doresc sanatate si impliniri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax