Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tinerii democrat-liberali au aprins „flacăra democrației” în Parcul din fața Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia

Publicat

Tinerii democrat-liberali din Alba au aprins, duminică seara, la Alba Iulia,” flacăra democrației”. Pregătiți cu torțe, aceștia s-au prezentat, începând cu ora 22.30, în parcul din fața Catedralei Reîntregirii, pentru a lumina făcliile.

Ritualul a fost inițiat prima dată la Cluj, când președintele Traian Băsescu a aprins torța pe care a numit-o „flacăra democraţiei”, spunând că speră ca aceasta să ardă până în 29 iulie şi că va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta. Gestul președintelui nu a fost privit cu ochi buni și la Orșova, unde un reprezentat al administrației locale a luat torța unui tânăr care se deplasa prin oraș și a aruncat-o în Dunăre.

La Alba Iulia, ritualul a decurs așa cum a fost programat. Grupul de tineri strânși în parc, în jurul fântânii arteziene, au luminat făcliile pe care le-au ținut aprinse aproximativ 15 minute. Acțiunea democrat-liberalilor a avut loc în seara în care fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. arturo caliente

    luni, 23.07.2012 at 10:10

    Ce chestie, s-a frustrat Basescu ca flacara olimpica e la Londra si a vrut sa faca si el ceva asemanator. Haha

  2. xanax

    luni, 23.07.2012 at 10:53

    oare ce fumeaza astia?

  3. tudor

    luni, 23.07.2012 at 11:12

    foarte frumosa actiune a tinerilor democrat liberali din Alba Iulia. Tineti aceasta flacara aprinsa pentru ca se pare ca unii politicieni din Ro nici nu au auzit de cuvantul democratie si vor sa stinga aceasta flacara. Si incet,incet o sa ne scoata din Europa daca nu facem ceva!

  4. ku

    luni, 23.07.2012 at 12:23

    parca sunt de la Ku Klux Klan…adunati noaptea cu faclii…..

  5. neluta

    luni, 23.07.2012 at 12:56

    felicitari copii! Flacara democratiei a ars in sufletele oamenilor si din 47 pana in 89, a ramas acolo in suflete si dupa furarea revolutiei de catre criptocomunisti, si va dainui mereu in sufletele oamenilor onesti, cinstiti, muncitori, respectosi si frumosi la suflet!

  6. Marian Negrea

    luni, 23.07.2012 at 13:21

    Penibili

  7. alex

    luni, 23.07.2012 at 13:43

    ala cu ochelari de soare noaptea e dumnezeu!

  8. traian

    luni, 23.07.2012 at 17:13

    Cat de penibil . O gasca de copii ademeniti cu 1 inghetata de liderii tineretului democrat liberal , Paunescu Bogdan , etc. , sa se faca de rahat in mijlocul orasului . Voi sunteti copii , traiti din banii lu mami si tati , nu stiti cum e sa traesti cu salariu taiat , cu pensiile taiate , tva crescut , etc . Voi sunteti manipulati de traian al vostru , va mai da un ban sa va faceti petreceri prin allegria , stage si enjoy , ca in rest nu are ce sa faca cu voi . Sunteti penibile si voi si gurul vostru traian . Pe 29 o sa scapam de Basescu Traian si sa va vad ce mai aprindeti dupaia , jenibililor .

    • otto

      miercuri, 25.07.2012 at 12:02

      Draga domnule. Nu stiu ce este mai penibil decat mesajul dumneavoastra. La mitingul USL au paritcipat numai oameni cu intelectul mult sub medie si membrii de partid USL. Acesti oameni au iesit in strada cu pancarde confectionate de USL si strigau ca disperatii „Jos Basescu” fara sa inteleaga urmarile acestui eveniment. PSD a mai fost la putere si a bagat tara in ***** in schimb ce in timpul lui „guru” Traian Basescu am obtinut crestere economic si scaderea inflatiei. Va rog sa nu va mai victimizati cu salariul taiat si in loc sa va uitati toata ziua la Antena 3 gasiti-va un loc de munca in concordanta cu studuiile dvs. Acuzatiile USL sunt nefondate si va pot demonstra ca eu, un copil de 15 ani, va pot contraargumenta orice argument pentru demiterea presedintelui suspendat.

  9. ionrl

    luni, 23.07.2012 at 17:15

    @Xanax – :)))) , fumeaza radacini prin baie pe la stage si habitat :))))

  10. pingu

    marți, 24.07.2012 at 13:57

    Niste ratati!

  11. Raspuns la raspunsuri:-)

    marți, 24.07.2012 at 16:11

    Fiecare are dreptul la o opinie in tara aceasta, in asta consta de fapt democratia. Insa nimeni nu are dreptul sa acuze pe cineva de ceva anume daca nu are dovezi in acest sens. Invata sa respecti oamenii din jurul tau si opiniile lor pentru ca doar asa putem sa spunem ca facem parte dintr-o tara civilizata, sau macar ca incercam sa o construim in acest sens.Si ca raspuns la mesaje, acesti tineri fac parte fie ca vreti, fie ca nu, din viitorul Romaniei si au iesit in strada ca sa isi apere punctul de vedere. Decat sa va credeti in masura sa judecati pe cineva mai bine ati urma si voi exemplul acestor copii si poate daca ati citi v-ati documenta si poate ati intelege mai bine ca daca continuam sa avem aceeasi atitudine pe care o aveti nu ajungem niciunde ci ne rotim intr-un cerc vicios in care stim doar cum sa ne judecam aproapele, nu sa incercam sa chiar schimbam noi ceva. Si prin acest mesaj nu vreau sa iau apararea nimanui si nici nu fac parte dintr-o tabara anume, as vrea doar ca noi romanii sa intelegem ca daca vom continua sa avem aceeasi atitudine grosolana, nu evoluam, ci inaintam cu pasi repezi spre un sfarsit mult mai rapid decat ne imaginam. Asa ca inchei prin a va spune ca mai bine am face daca i-am lasa pe ei sa se injure si sa se bata in parlament si noi sa ne vedem de munca si de ceea ce depinde de noi sa facem sa ne mearga noua bine, nu sa avem aceasta atitudine de acuzare pentru tot ce ni se intampla. Ideea esentiala e ca e mult mai usor sa iesi si sa strigi, citez:” Voi sunteti manipulati de traian al vostru , va mai da un ban sa va faceti petreceri prin allegria , stage si enjoy , ca in rest nu are ce sa faca cu voi . Sunteti penibile si voi si gurul vostru traian .” decat sa muncesti, pentru ca in final asta e adevarul care doare cel mai tare…daca chiar vrei sa faci ceva pana si in tara noastra umila se poate. Iar apelative precum ratati, penibili, drogati sunt doar o forma a celor ce le adreseaza de slabiciune, lipsa de educatie si lasitate de a acuza niste oameni nevinovati, buni sau rai care isi sustin cauza cu un gest frumos care pana la urma vrea sa insemne pace si uniune. Cinste lor ca nu stau acasa sa jigneasca pe cineva ci ca aleg sa transmita un mesaj fara sa apeleze la vulgaritati.

  12. Cristi

    marți, 24.07.2012 at 19:20

    Niste tineri care nu uita ce varsta au si se poarta ca atare, vai doamne, poarta ochelari in spiritul glumei, vai de mine, repede va luati de ei ca stiu sa se simta bine. Asa si trebuie, nu sa incerce de la 18 ani sa o ia pe urmele lu’ tovarasu. Bravo lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax