Connect with us
Publicitate

POLITICA

FOTO: Tinerii liberali au organizat seară de folk şi voie bună, la Drâmbar. Foc de tabără, jocuri în echipă şi concursuri de bancuri

Publicat

Tinerii liberali din judeţul Alba s-au adunat vineri seara la Drâmbar, unde au organizat o “seară de folk şi voie bună”, eveniment menit să “adune rândurile” şi să dea ocazia membrilor TNL şi simpatizanţilor să redescopere modalităţile tradiţionale de petrecere a timpului liber în natură. “Petrecerea” a inclus foc de tabără, jocuri în echipă şi concursuri de bancuri.

Iniţiativa a aparţinut departamentului “T Comunică” al TNL Alba. Au participat tineri din mai multe organizații, alături de liderii lor: Daniel Rusu (primarul comunei Șpring), Gabriel Lupea (președinte TNL Alba Iulia), Marius Jibotean (președinte TNL Cugir), dar şi tinerii și membrii BPT TNL Alba și BPM PNL Alba Iulia, inclusiv Florin Roman, președintele PNL Alba Iulia.

„Pentru această primă ediție, echipa de organizare condusă de Maria Coman, a ales ca locatie malul Mureșului, în zona Drâmbar, acțiunea începând de la ora 20.30. Programul a cuprins jocuri de echipă, foc de tabără, concursuri de bancuri și cântece folk. Ne-a bucurat prezența tinerilor din mai multe localități ale județului (Alba Iulia, Cricău, Cugir, Ciugud, Sântimbru, Sebeș, Șpring, Teiuș ș.a.), fie ei membri sau simpatizanți ai PNL și evident, a unora dintre seniorii partidului, cărora, de altfel, le și mulțumim pentru sprijinul acordat în realizarea evenimentului.

În ceea ce privește concursurile, anul acesta, fiind prima ediție, primiile au fost mai mult simbolice, în condițiile în care scopul principal al acțiunii a fost acela de promovare a modalităților inedite de petrecere a timpului liber de către tineri, de redescoperire a frumuseții naturii; și aceasta, deoarece am observat că în ultima vreme tot mai mulți tineri petrec tot mai puțin timp în natură.

Per ansamblu, a fost o acțiune reușită, fapt care ne încurajează să repetăm acest tip de acțiuni, având în vedere în viitor completarea grilei de concursuri cu un concurs de pescuit”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL Alba, Adrian Simion.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax