Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tinerii social democrați au sădit 100 de pomișori în mai multe zone din Alba Iulia și periferie

Publicat

tineri

Odată cu sosirea primăverii, tinerii social-democrați din Alba au organizat o acțiune de plantare de pomișori, în diferite zone ale orașului Alba Iulia și la periferie. Aceasta a fost modalitatea aleasă de tineri pentru a contribui la îmbogățirea zonelor verzi ale orașului și, astfel, la crearea unui mediu mai sănătos.

Acțiunea a fost inițiată de LSSD ALBA, condusă de lidera studentiilor social democrati, Alexandra Bolea. Tinerii social democrați au organizat această acțiune în toată țara, în paralel.

La Alba Iulia au participat 15 membri si au fost sădiți 100 de pomișori în diferite zone ale orașului si la periferie.

„Dorința tinerilor social-democrați a fost aceea de a arăta că se poate pune umărul în reclădirea unui mediu mai verde, mai sănătos”, a transmis Corneliu Mureșan.

Au participat la acțiune și președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, președintele TSD Alba, Bogdan Medrea și președintele TSD Alba Iulia, Corneliu Muresan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Simedru

    duminică, 30.03.2014 at 12:27

    Ati vazut „burtile” lui Jidveianu si a lui Medrea? Le-a recomandat medicii putina miscare, ca organismele lor nu au raspuns la nici o cura de slabire!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax