Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: TIR răsturnat pe DN1, la Răhău. Sensul Sibiu – Sebeş a fost restricţionat peste 15 ore. Circulaţia s-a desfăşurat alternativ

Publicat

Traficul rutier pe DN1 a fost blocat joi dimineaţa, în jurul orei 5.00, pe sensul Sibiu-Sebeş, în zona Răhău, din cauza unui TIR care s-a răsturnat parţial în afara carosabilului. Blocajul a fost semnalat la circa trei kilometri de la ieşirea din Sebeş spre Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, TIR-ul era încărcat cu materiale textile, iar şoferul a relatat că a pierdut controlul autovehiculului din cauza neatenţiei. Acesta nu a fost rănit.

În jurul orei 10.30, traficul rutier era în continuare restricţionat pe un sens, dar circulaţia se desfăşoară alternativ. Se aşteaptă intervenţia cu o macara pentru ridicarea maşinii de mare tonaj de pe şosea.

UPDATE: În jurul orei 18.00, după mai bine de 12 ore de la producerea accidentului, se intervenea cu un utilaj special pentru ridicarea TIR-ului de pe şosea. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini pe mai mulţi kilometri.

UPDATE1: În jurul orei 20.00, reprezentanţii IPJ Alba au anunţat că s-a reluat circulaţia în condiţii normale pe DN1, în zona accidentului.

sursă foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax