Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tombola Iepurașului la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. Copiii au donat jucării şi cărţi, pentru a strânge bani destinaţi familiilor nevoiaşe

Publicat

DSC_0522 În cadrul programului Școala Altfel „Să ştii mai multe, să fii mai bun!, elevii din clasele I-IV, de la Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia, alături de dascălii lor, au participat la o acţiune de strângere de fonduri pentru ajutorarea unor familii cu posibilităţi materiale reduse.

Campania a fost inițiată de prof. pentru înv. primar Ileana Chivoiu, iar parteneri în proiect au fost şi părinţii elevilor care s-au implicat în realizarea acestei acţiuni caritabile.

Timp de o săptămână, copiii au donat jucării, cărţi şi jocuri educative, care au făcut obiectul unei tombole organizate în curtea şcolii.

Fondurile obținute în cadrul acestei tombole, în valoare de 1.500 de lei, vor fi folosite în scop caritabil, beneficiarii fiind 10 familii nevoiașe din Alba Iulia.

Prin acest gest, elevii Şcolii „Avram Iancu” au devenit mesagerii Iepurașului, aducând un strop de bucurie și de lumină în sufletele unor oameni cu prilejul Sărbătorilor de Paște.

Scopul acestei acțiuni caritabile a fost sensibilizarea elevilor, precum și formarea unor atitudini morale dezirabile, cadrele didactice reușind astfel să stimuleze altruismul, generozitatea, compasiunea elevilor față de semenii lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax