Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Topul proprietăților de lux, scoase la vânzare în județul Alba. Cum arată cea mai scumpă vilă din Alba Iulia

Publicat

Județul Alba este prezent cu o ofertă generoasă de proprietăți de lux pe olx, principalul portal de anunțuri online, fiind listate 2 proprietăți la peste 1 milion de euro, precum și mai multe vile de lux imediat sub intervalul de preț de 1 milion de euro.

Proprietățile disponibile sunt variate, potrivite fiecărui stil: o proprietate mediteraneană modernă, o proprietate unicat în stilul clasic, o vilă cu suprafețe generoase în apropierea Cetății Alba Carolina, o vilă în proximitatea naturii și un conac la Pianu de Jos, cu multiple facilități.

Vilă mediteraneană de lux în Cetate

Alba24 a discutat cu proprietarul celei mai scumpe vile scoase la vânzare în Alba Iulia. Potrivit descrierii acestuia, postate și pe siteurile de profil, vila este nouă, finalizată în decembrie 2021, are 1100 mp teren si 330mp utili, o terasă circulabilă de 150mp, cu parchet de exterior (nu are acoperiș), garaj pentru 2 mașini cu 2 uși electrice, piscină (10m×4), poolhouse (6m×3), totul placat cu piatră naturală.

Proprietatea dispune de încălzire în pardoseală, termostate electronice de reglarea temperaturii interioare pentru  fiecare încăpere individuală, geamuri termopan anti-efracție, etc.

Alăturat vilei, există încă o locuință de 90mp, complet finisată și mobilată (2022).

Se vinde totul complet utilat și mobilat, în cel mai mic amănunt.

Proprietatea se află pe strada privată, pavată, prevăzută cu barieră, vis a vis de Kaufland.

Prețul cerut: 1 212 859 euro/ 6 milioane lei

Casa nouă, mobilată și utilată, 1000 mp teren, toate utilitățile, Cetate

Casa dispune cu finisaje de lux, în zona Cetate – Alba Iulia, compartimentată astfel:

  • Demisol: garaj, sală de sport, spălătorie, bucătărie, cămară, baie, depozit, camera tehnică (2 centrale termice de 48 KW, cu distributoare pe fiecare etaj, boiler electric și programator de căldură)
  • Parter: living, dining, bucătarie, dormitor, hol
  • Etaj: dormitor matrimonial cu baie, dresing, balcon, dormitor cu baie și balcon
  • Mansardă: spațiu open space pentru relaxare, bibliotecă, birou, baie, balcon.

Casa are finisaje premium, la balcoane fiind folosit fier forjat și marmură albă, la interior ușile sunt din lemn de tei, pardoseala este din lemn de stejar triplu stratificat.

Mobilierul din toate camerele este executat la comandă după sfaturile designerului.

În curte este construită o terasă acoperită, cu finisaje din gresie și marmură, cu umbrare din lemn, cu bucătărie, baie, bar, acces la piscină cu dotări de ultimă generație (hidromasaj, pompă de căldură, iluminat nocturn ).

Prețul cerut: 1.100.000 euro

Casă de vânzare, 522 mp utili, Cetate

Tot în zona Cetate – Alba Iulia, este disponibilă spre vânzare o proprietate cu dimensiuni generoase, chiar lângă Hotel Cetate:  9 camere, 3 dormitoare, 8 băi + 2 balcoane generoase și o terasă.

La demisol este spațiu comercial cu 2 camere și 2 băi. Deschiderea este de 16 ml.

Prețul cerut: 999.000 euro

Vilă aproape de natură în Alba Iulia – Cetate

Vila de tip D+P+1+M este construită pe un teren de 1500 mp și a fost finalizată în anul 2018, cu o suprafață construită la sol de 188 mp și o suprafață utilă de 484 mp.

La parter se află un living dotat cu șemineu electric, zona de dinning, bucătăria închisă mobilată și utilată cu mobilier și electrocasnice premium, baia cu cabina de duș.

Pe scările placate cu marmură se ajunge la etaj în zona destinată odihnei unde găsim un dormitor matrimonial cu baie și dressing, două dormitoare spațioase fiecare cu dressing , o baie și două balcoane.

Mansarda găzduiește un birou, camera de joacă, baia, un dressing și alte câteva spații de depozitare, iar la demisol se afla o bucătărie mobilată, un beci, zona tehnică și garajul.

În curtea amenajată cu gazon și dale este amplasată o terasă spațioasă acoperită și încalzită de 45 mp complet mobilată și echipată cu aparatură electrocasnică și o baie.

În zona din spatele casei se afla o magazie și  olivadă de pomi fructiferi pe rod, în suprafață de 1000 mp cu deschidere la  strada paralelă din spatele casei.

Imobilul se află amplasat aproape de strada Nazareth Ilit respectiv Valea Popii , în apropiere de Mănăstirea Sf. Ioan Botezatorul și Parcul Dendrologic.

Prețul cerut: 950.000 euro

Conac exclusivist cu piscina exterioară și teren de 10.200 mp la Pianu de Jos

Între anunțurile de proprietăți, găsim și un un conac exclusivist, situat în Pianu de Jos, în apropierea terenului de golf Paul Tomiță Golf Club, cu acces facil de pe autostrada Deva-Sibiu dinspre ambele sensuri.

În acest moment conacul în suprafață de 611 mp utili + anexe de aproximativ 200 mp utili, funcționează în regim de pensiune, oferind cazare de lux în 7 camere duble cu baie individuală, fiecare decorată în alt stil, și un apartament foarte spațios la mansardă.


La subsol se afla o cramă amenajată și două spații pentru depozitare.

Parterul este compus dintr-o bucătărie de 32 mp, salon, dining, living, cameră pentru depozitare, 2 dormitoare, baie.

La etaj se afla 5 dormitoare decomandate, fiecare cu baie proprie si 2 balcoane.

Mansarda  de 150 mp este transformată într-un apartament alcătuit din 2 dormitoare, living, cameră de joacă pentru copii și baie.

Conacul este amenajat în stilul clasic, mobilierul din camere și ușile de interior sunt din lemn masiv, iar finisajele sunt de cea mai bună calitate.


La exterior se afla o piscină, zona de barbeque, iar în spatele proprietății este o livadă cu pomi fructiferi.

Proprietatea mai deține și un garaj dublu și o zonă de relaxare interioară.

Conacul se vinde complet mobilat și utilat, prin credit imobiliar sau cash la prețul de 970.000 euro + tva si comision 0% la cumpărător.

sursa foto: olx.ro, arhivă proprietar

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax