Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Tot greul spre bine!”. Candidaţii PDL Alba la alegeri s-au lansat oficial în campania electorală

Publicat

Partidele politice din Alba au intrat oficial în campania electorală, iar în următoarele 30 de zile membrii acestora vor face tot ce le stă în putinţă pentru a convinge electoratul că merită să câştige alegerile locale. Primii care şi-au lansat oficial candidaturile au fost aleşii PDL Alba, iar evenimentul care a reunit câteva sute de oameni politici şi susţinători ai acestora a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Sloganul PDL Alba la aceste alegeri este „Tot greul spre bine!”.

Pregătiţi cu cele mai mieroase slogane PDL-iste şi cele mai acide replici la adresa celor pe care îi consideră încă în Opoziţie, liderii democrat-liberali şi candidaţii partidelor la primăriile din Alba au urcat pe scenă pentru a vorbi mulţimii despre planurile curajoase ale partidului în următorul mandat. Primul care a luat cuvântul a fost senatorul Alexandru Pereş, care i-a îndemnat pe cei prezenţi să pună umărul alături de PDL, în campanie, pentru a câştiga lupta cu Opoziţia. „Suntem acuzaţi că am creat prea puţine locuri de muncă şi poate aici ar trebui să ne revizuim programul, dar nu am fi putut crea aceste locuri fără ca înainte să dezvoltăm infrastructura. Acum avem acea infrastructură, iar investitorii interesaţi nu vor întârzia să apară iar cu ei, implicit şi locurile de muncă”, a declarat Pereş.

Primarul Blajului, Valentin Rotar a făcut un apel la mulţime: „Avem 30 de zile decisive şi hotărâtoare şi fac un apel la cetăţeni. Noi, cei din PDL nu avem de ce să fim resemnaţi, pentru că pentru noi vorbesc faptele. Avem rezultatele în spate şi ne luptăm cu forţe politice care au ca argument doar TV-ul şi care au demonstrat că nu ştiu să facă administraţie”.

Primarul Zlatnei, Silviu Ponoran este de părere că „apa trece, pietrele rămân, iar membrii PDL sunt pietrele… apa va fi cea care va spăla gunoaiele”.

Candidatul PDL Alba la Primăria Aiud, Oana Badea a declarat că bătălia ei este o bătălie pentru Aiud: „Este simplu de constatat că USL nu este bun de nimic, doar venind la Aiud. De aceea, noi vom câştiga şi vom administra o bătaie de mare ţinută lui USL în Alba”.

Revenim cu video şi alte declaraţii ale candidaţilor PDL Alba de la evenimentul de lansare.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment:

[nggallery id=219]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eusebiu

    duminică, 20.05.2012 at 13:31

    Votati Marian Nedelcu din partea UNPR pentru consilier local la Alba Iulia. Omul potrivit sa ne reprezinte. Are de toate nu trebuie sa fure. A locuit si muncit in Austria si stie ce inseamna corectitudinea si respectul. Singurul politician cinstit. Marian Nedelcu Consilier Local. Votati-l si nu veti regreta peste 4 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax