Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Trafic aglomerat la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș: au început noi lucrări la loturile de mobilitate. Rute alternative

Publicat

Circulația se desfășoară cu mare dificultate la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș, în zona podului de la Partoș. 

Sunt cozi mari la intrarea în oraș, formate din zeci de mașini, iar în zona podului au fost instalate semafoare care permit circulația alternativă, pe un singur sens.

”Coada este până în curba de la Oarda, dar se stă mult la semafor. Am prins vreo patru semafoare” a transmis un cititor Alba24.

Primăria Alba Iulia a anunțat miercuri începerea unor noi lucrări la loturile de mobilitate urbană, iar reprezentanții instituției au indicat și posibilele rute alternative.

”În cadrul proiectelor de mobilitate urbană, Primăria Alba Iulia anunță începerea, la intrarea în cartierul Partoș dinspre podul de peste râul Mureș, a lucrărilor la infrastructura stradală.

Din această cauză se circulă intermitent, semaforizat și ca atare recomandăm participanților la trafic să folosească rutele alternative:

  • Autostrada A10
  • Strada Brândușei și Carpenului- Vințu de Jos
  • Ciugud – Oarda de Jos

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax