Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Trafic de coşmar la intrare în Sebeş dinspre Alba Iulia. Coloană de mașini din cauza lucrărilor la apă şi canalizare din Lancrăm

Publicat

Traficul de la intrare în Sebeș le dă în continuare bătăi de cap șoferilor. Dacă anul trecut se stătea în coloană din cauza lucrărilor la autostradă, anul  acesta,  lucrările la apă și canalizare din Lancrăm, pe direcția Alba Iulia-Sibiu, le pune la grea încercare răbdarea şoferilor care au de aşteptat minute bune pentru trece de semaforul mobil, amplasat de firma care execută lucrările.

Finalizarea lucrărilor la tronsonul de autostrada Orăștie-Sibiu, și mai ales a tronsonului Sebeș-Cunța, a reprezentat un motiv de bucurie pentru șoferii care pierdeau zeci de minute în coloană pentru a intra în Sebeș, doar că „minunea” nu a ținut prea mult.

În continuare localitatea Lancrăm este un adevărat coșmar pentru șoferii care au de așteptat, în coloane de mai bine de un kilometru, pentru a intra pe autostradă sau a ajunge în Sebeș. Traficul îngreunat este cauzat de lucrările la apă și canalizare și de utilajele oprite pe carosabil, în Lancrăm. În orele de vârf șoferii sunt nevoiți să aștepte zeci de minute pentru a prinde culoarea verde a semaforului improvizat de firma care se ocupă de executarea lucrărilor.

Lucrările se efectuează pe partea dreaptă a carosabilului, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș astfel că cei care circulă pe acest tronson trebuie să aibă răbdare și să aștepte mai bine de 15 minute pentru a ajunge pe autostrada care ocolește municipiul Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dana

    marți, 25.03.2014 at 10:15

    Pe linga traficul de cosmar, ar trebui luat in vedere pericolul la care sint expusi pietonii din cauza pietrelor aruncate de tiruri pe trotuare.Nu mai vorbim de zgomot, ca ne-am obisnuit de atita vreme. De masinile parcate regulamentar , gasite cu tot felul de lovituri provocare de aceleasi pietre, ce sa mai zicem? SA NE TRAITI, DOMNU PRIMAR!!!! VA MULTUMIM CA EXISTATI!! ( la toate sesizarile facute catre Primaria Sebes, s-a raspuns cu invariabilul: NOI NU SINTEM DE VINA,NU AVEM CE SA FACEM. FIRMA CARE EXECUTA LUCRARILE ESTE RASPUNZATOARE DE DISCONFORTUL SI DAUNELE PROVOCATE.)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax