Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Trafic feroviar blocat la Valea Lungă, din cauza unui tir care s-a defectat pe trecerea de cale ferată

Publicat

Traficul feroviar a fost blocat joi dimineața, pentru aproape trei ore, în zona localității Valea Lungă, din cauza unui TIR care a derapat și a rămas pe trecerea la nivel cu calea ferată. În prezent, traficul a fost reluat și nu există probleme.

UPDATE: Accidentul rutier a fost semnalat la poliţie la ora 5.42, pe DN14 B, la kilometrul 38+800 metri, pe raza comunei Valea Lungă. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cetăţean maghiar, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă înmatriculat în Ungaria, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă la dreapta, urmată de trecere la nivel cu calea ferată, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns pe calea ferată, unde a rămas blocat din cauza unor defecţiuni tehnice.

Ulterior incidentului, a fost blocat traficul feroviar în zonă: au fost afectate patru trenuri de persoane, unul care se afla în apropierea locaţiei accidentului şi alte trei au rămas în haltele Valea Lungă, Micăsasa şi Câmpul Libertăţii. Unul dintre aceste trenuri era cursă Intercity.

Pentru îndepărtarea TIR-ului de pe şine a fost nevoie de intervenţie cu o macara.

Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 8.50.

Împotriva conducătorului auto a fost luată măsura sancționării contravenționale conform art. 123, lit. b din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax