Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Trafic îngreunat între Alba Iulia și Teiuș, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi, 9 februarie, în jurul orei 14:40, între Alba Iulia și Teiuș. Traficul în zonă este îngreunat. 

Mai exact, ar fi vorba despre un incident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit participanților în trafic accidentul rutier s-a petrecut pe sensul de mers spre Sântimbru, înainte de complexul Astoria.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba este vorba despre o tamponare. Traficul rutier în zonă este îngreunat până când se va reuși scoaterea celor două autoturisme de pe carosabil au transmis pentru alba24.ro reprezentații IPJ Alba.

sursă foto: INFOTRAFIC JUD Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ADRIAN NEGREA

    vineri, 10.02.2023 at 21:03

    CAUZELE ACCIDENTULUI. VORBITUL LA TELEFON,NU A PASTRAT O DISTANTA CORESPUNZATOARE FATA DE VEHICOLUL DIN FATA SI CONDUS AIUREA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax