Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: Trafic îngreunat pe autostradă şi DN1 între Sebeş şi Sibiu, după ACCIDENT la Miercurea Sibiului. 14 persoane rănite

Publicat

accident dn1 miercurea14 persoane au fost rănite luni, într-un accident rutier produs pe DN1 la Miercurea Sibiului, în jurul amiezii, iar traficul rutier a fost îngreunat şi pe autostradă, la ieşirea de la Cunţa.

Este vorba despre o coliziune între un microbuz şi un autoturism.

Din primele cercetari efectuate de poliție, accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate a microbuzului. Şoferul ar fi frânat brusc pe carosabil umed, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe sensul dinspre Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

La fața locului s-au deplasat șase autospeciale și patru ambulanțe de la SMURD și ISU Sibiu.

ISU Sibiu a activat planul roșu de intervenţie. Microbuzul transporta persoane pe ruta Sibiu – Alba Iulia, potrivit oradesibiu.ro. În microbuz se aflau 10 persoane, iar în autoturism trei, două fiind rănite grav.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, la ora 12.00, din cauza acestuia accident, traficul rutier pe DN1 Miercurea Sibiului – Sebeş, se desfăşura îngreunat, pe un fir, alternativ, dirijat de poliţişti la kilometrul 346.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

UPDATE: Potrivit InfoTrafic, circulaţia în zonă a revenit la normal în jurul orei 13.00.

UPDATE1: Potrivit IPJ Sibiu, în total au fost implicate în accident 14 persoane, două fiind rănite grav şi opt suferind leziuni mai uşoare. Din datele ISU Sibiu, cinci persoane au fost transportate la spital.

UPDATE2: Potrivit Ambulanţei Sibiu, toate cele 14 persoane au suferit leziuni, doi fiind copii.Toţi au fost transportaţi la spitale din Sibiu.

sursa foto: Info Trafic Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax