Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: TRAFIC RESTRICŢIONAT în centrul oraşului Alba Iulia. Se execută din nou lucrări la reţeaua de apă

Publicat

IMG-20150516-WA0000 Sâmbătă, 16 mai, se execută lucrări în zona intersecției semaforizate din centrul municipiului Alba Iulia. Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au anunţat că circulaţia auto va fi restricţionată până la orele 20.00, în zona străzilor Tudor Vladimirescu – Ardealului – Calea Moţilor – Avram Iancu, pentru lucrări la rețeaua de apă.

„Sâmbătă, 16 mai, între orele 7.30 si 20.00, se va restricţiona circulaţia auto la intersecţiile străzilor Calea Moţilor, Avram Iancu şi Tudor Vladimirescu cu strada Ardealului, în vederea executării de lucrări la reţeaua de distribuţie apă şi canalizare.

Restricţionarea se va face pe un singur sens de mers, prin semnalizare rutieră temporară.

Executantul lucrarilor, SC Instalatorul S.A. are obligaţia de a asigura condiţiile de trafic şi siguranţă, dar şi readucerea carosabilului la starea iniţială”, se arată în anunţul transmis de primărie.

Reamintim că astfel de lucrări au fost derulate şi weekend-ul trecut, pe 9 mai. Unii şoferi s-au plâns că gropile rămase în urma muncitorilor le-au îngreunat circulaţia în zonă. AICI, detalii.

Reamintim că intersecţia semaforizată din zona Magazinului „Unirea” va fi înlocuită cu sens giratoriu, în cadrul proiectului de modernizare a zonei străzii Tudor Vladimirescu, ce a demarat încă de la sfârşitul anului trecut. Înainte de construirea giraţiei, sunt necesare lucrări la reţeaua de apă.

Citeşte şi FOTO: Modernizările din zona Tudor Vladimirescu din Alba Iulia ar putea fi terminate în iulie. STADIUL lucrărilor din centrul oraşului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax