Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Trafic restricţionat pe drumul de acces pe TRANSALPINA dinspre judeţul Sibiu, din cauza unei stânci ce stă să cadă, în zona Tilişca

Publicat

13925184_666602950175407_9174468283586961568_n Două persoane au fost evacuate şi traficul a fost restricţionat, miercuri dimineaţă, pe Drumul Judeţean 106 E, de acces spre Transalpina dinspre judeţul Sibiu, din cauza unei stânci ce se putea prăbuşi pe carosabil.

Traficul a fost restricţionat pentru a nu se pune în pericol viaţa trecătorilor, iar două persoane au fost evacuate din imobil.

Marți între orele 16.40 – 23.30, Grupa operativă a ISU Sibiu şi un echipaj de la Sălişte s-au deplasat în localitatea Tilişca, judeţul Sibiu, în urma unei sesizări cu privire la posibilitatea desprinderii unei stânci de pe versant.

Este vorba despre o bucată de stâncă ce stă să se desprindă şi să cadă, punând în pericol viaţa trecătorilor şi o gospodărie situată în imediata apropiere a zonei. Astfel, a fost restricţionat traficului pe DJ 106 E şi evacuate două persoane din imobil.

UPDATE: „Miercuri după ora 18.00 în zonă se va interveni cu macara de mare tonaj care va ridica stânca respectivă. Circulația va fi dirijată de polițiști iar intervenția se va face cu ajutorul alpiniștilor utilitari”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Bianca Sabău, pentru Alba24.

tilisca2 DJ 106 E face legătura între Mărginimea Sibiului şi DN67 C – Transalpina (Sebeş – Şugag – Oaşa – Obârşia Lotrului – Rânca – Novaci), prin localităţile Tilişca şi Jina din judeţul Sibiu, respectiv Dobra, din judeţul Alba.

Cei care vor să ajungă spre Transalpina pot utiliza rute alternative, fie DJ 106 G: Poiana Sibiului – Dobârca, dinspre Sibiu, fie DN67C, dinspre Sebeş (judeţul Alba).

Foto: Facebook (ISU Sibiu)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax