Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Traficanți de parfumuri contrafăcute, ”mirosiți” de polițiștii din Sebeș. Marfa, la ”ofertă” într-o parcare de pe A1

cutite

Publicat

Doi bărbați din Sebeș au fost depistați de către polițiștii din Sebeș în timp ce încercau să vândă zeci de parfumuri contrafăcute într-o parcare a autostrăzii A1.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 decembrie 2019, polițiștii din Sebeș i-au ”mirosit” pe doi bărbați, ambii de 45 de ani, din Sebeș. Aceștia ofereau, spre vânzare, 38 de parfumuri în legătură cu care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Față de bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90 Legea 84/1998, iar parfumurile au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Tot ieri, 17 decembrie, polițiștii din Sebeș au confiscat 22 de seturi de cuțite care erau oferite spre vânzare, în mod ilegal, de doi cetățeni din județul Mureș.

Cei doi comercianți ambulanți au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerțul.

De asemenea, polițiștii au mai confiscat 22 de seturi de cuțite, de la doi cetățeni din Mureș, care le ofereau spre vânzare în mod ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate