Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Traficul rutier de pe DN1, la limita cu judeţul Cluj, monitorizat cu elicopter MAI. Aproape 400 de șoferi amendaţi, în două zile

Publicat

13931495_1136196776450945_873763326_o Acţiunile poliţiştilor rutieri, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe raza judeţului Alba, au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute. S-a acţionat, în principal, pentru combaterea excesului de viteză. Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au fost sprijiniţi în misiunea de monitorizare a traficului rutier de pe DN 1, de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.

În perioada 5-6 august, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, acţiuni cu efective mărite, la care, pe lângă poliţiştii de la rutieră au participat poliţişti din structurile de ordine publică şi care au avut drept scop prevenirea accidentelor, asigurarea fluenţei traficului rutier şi combaterea încălcărilor legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice.

În această perioadă au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 399 de conducători auto, majoritatea pentru depăşirea limitei legale de viteză (241). Doi dintre şoferii depistaţi conducând cu viteză excesivă au depăşit cu peste 50 de kilometri / oră viteza maximă admisă, motiv pentru care, complementar sancţiunilor aplicate, a fost dispusă reţinerea permiselor de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

O atenţie specială s-a acordat circulaţie rutiere de pe DN 1 – limită cu judeţul Cluj, unde au fost înregistrate valori mari ale traficului. În scopul prevenirii accidentelor rutiere, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au beneficiat de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. şi au monitorizat circulaţia, de la înălţime, ţinând, în permanenţă, legătura cu colegii aflaţi la sol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. A.D

    luni, 08.08.2016 at 17:27

    Eu am traversat azi Aiudul in 2 ore. Unde erau politistii azi????

  2. APA

    marți, 09.08.2016 at 06:45

    Prietene, acesti politistii au monitorizat traficul rutier si au aplicat sanctiuni la abaterile rutiere.Nu au fost pregatiti sa disloce autoturisme din coloana pe care sa le transporte aerian la destinatie.Acest lucru il face Superman, insa acum ii in concediu la Vama Veche.

  3. Beni

    marți, 09.08.2016 at 08:46

    Drumuri prost gandite,fara refugii de iesire sau intrare.Cred ca nici nu aveam asa mare nevoie de autostrada dacă D.N. era refacut in 95’asa cum trebuia cu,refugii pe ambele directii la iesiri,intrări si cate o banda de depasire din cand in cand.
    Acum stai in trafic cu orele,ca nu ai cum depăsi un amărât de tractor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax