Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Traficul rutier din Lancrăm, prea greu pentru capacele de canal înlocuite anul trecut

Publicat

semnalizat canal lancram

Noi probleme au fost semnalate la capacele de canal înlocuite anul trecut în iunie, pe tronsonul din Drumul Național 1 ce traversează localitatea Lancrăm. Vineri, autoritățile locale din Sebeș au semnalizat în trafic încă un capac defect, avertizând totodată șoferii să circule cu prudență în zonă.

Reamintim faptul că lucrările de înlocuire a capacelor de canal din Lancrăm au început anul trecut, în data de 12 iunie. În proiect era prevăzută înlocuirea a 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final, refacerea covorului asfaltic.

„Luăm încă o dată poziție față de calitatea lucrării efectuate la Lancrăm și vom continua să sancționăm executantul până la remedierea tuturor defectelor semnalate de noi. Din păcate, am avut dreptate, iar azi semnalizăm în trafic încă un capac defect. Am solicitat înlocuirea lui în cel mai scurt timp. Până atunci, îndemnăm conducătorii auto să circule cu prudență pe artera principală din Lancrăm, ținând cont și de condițiile de iarnă”, a scris vineri primarul din Sebeș, Dorin Nistor, pe rețeaua de socializare Facebook.

Citește și FOTO: Lucrări de mântuială la șoseaua din Lancrăm. Primarul nu face recepția până nu se repară defecțiunile

Proiectul de înlocuire a capacelor de canal a fost unul în coparticipare: Apa CTTA Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebeș, care a bugetat 130.000 lei.

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă, al doilea sens de mers fiind deviat pe strada Dealului.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

ITM Alba: Amenzi în valoare de peste 33.000 de lei, date de inspectorii în muncă, pentru mai multe nereguli depistate

Publicat

itm alba

Inspectorii ITM Alba au dat amenzi în valoare de peste 33.000 de lei în urma controalelor efectuate la agenţi economici, săptămâna trecută. Au depistat un caz de „muncă nedeclarată” şi alte nereguli în activitatea firmelor. În domeniul relaţiilor de muncă, în perioada 18-22 martie au fost verificaţi 50 de angajatori cu un număr total de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de omor ”taxată” cu arest la domiciliu. Un bărbat din Meșcreac a bătut un consătean în fața barului din sat

Publicat

mescreac

Un bărbat din Meșcreac, comuna Rădești, a fost arestat la domiciliu fiind cercetat pentru tentativă de omor. Pe fondul unui conflict mai vechi Varga Zachei, l-a lovit pe un alt bărbat cu pumnii, picioarele și cu un obiect contondent, în zona capului și a abdomenului. Toată scena, la care au asistat mai multe persoane, s-a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în localitatea Doștat. Pompierii intervin pentru stingerea focului cu două autospeciale

Publicat

i

O anexă gospodărească a luat foc, luni, în jurul orei 11:15, în localitatea Doștat, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Alba. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Sebeș cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Hramul seminarului Teologic Greco-Catolic din Blaj: patru tineri au primit treapta lectoratului

Publicat

blaj

Hramul Seminarului Teologic „Bunavestire” din Blaj s-a sărbătorit duminică, 24 martie 2019, cu o zi înainte de Sărbătoarea Bunei Vestiri. Cu acest prilej, în cadrul Sfintei Liturghii celebrate în Catedrala Blajului, patru seminariști au primit treapta lectoratului, iar doi au fost hirotesiți ipodiaconi de către Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore. Alături de Preasfinția […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate