Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Traficul rutier din Lancrăm, prea greu pentru capacele de canal înlocuite anul trecut

avatar

Publicat

semnalizat canal lancram

Noi probleme au fost semnalate la capacele de canal înlocuite anul trecut în iunie, pe tronsonul din Drumul Național 1 ce traversează localitatea Lancrăm. Vineri, autoritățile locale din Sebeș au semnalizat în trafic încă un capac defect, avertizând totodată șoferii să circule cu prudență în zonă.

Reamintim faptul că lucrările de înlocuire a capacelor de canal din Lancrăm au început anul trecut, în data de 12 iunie. În proiect era prevăzută înlocuirea a 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final, refacerea covorului asfaltic.

„Luăm încă o dată poziție față de calitatea lucrării efectuate la Lancrăm și vom continua să sancționăm executantul până la remedierea tuturor defectelor semnalate de noi. Din păcate, am avut dreptate, iar azi semnalizăm în trafic încă un capac defect. Am solicitat înlocuirea lui în cel mai scurt timp. Până atunci, îndemnăm conducătorii auto să circule cu prudență pe artera principală din Lancrăm, ținând cont și de condițiile de iarnă”, a scris vineri primarul din Sebeș, Dorin Nistor, pe rețeaua de socializare Facebook.

Citește și FOTO: Lucrări de mântuială la șoseaua din Lancrăm. Primarul nu face recepția până nu se repară defecțiunile

Proiectul de înlocuire a capacelor de canal a fost unul în coparticipare: Apa CTTA Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebeș, care a bugetat 130.000 lei.

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă, al doilea sens de mers fiind deviat pe strada Dealului.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

ACTUALITATE

Augustin Lazăr, replică pentru OUG anunțat de Tudorel Toader: ”Hotărârile judecătorești definitive au putere de lege”

avatar

Publicat

lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, consideră că hotărârile judecătoreşti definitive au putere de lege, iar deciziile CCR se aplică pentru viitor. În aceste condiţii va fi foarte greu pentru ministerul Justiţiei să explice cum o ordonanţă de urgenţă poate schimba retroactiv decizii definitive ale instanţei. „Legea penală nu retroactivează și asta o știe nu […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pensiuni de vânzare în județul Alba, la început de an. Vezi cât costă și în ce zone se află

avatar

Publicat

Chiar dacă datele oficiale arată că în prima jumătate a anului 2018, s-au cazat în Alba peste 7.800 de turiști, începutul de 2019 vine la ”pachet” cu o serie de pensiuni scoase la vânzare, în diferite zone ale județului. Situate în Râmeț, Șugag, Săsciori, Cugir sau în alte localități din județ, afacerile ”la cheie” au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte: Temperaturi maxime şi precipitaţii în următoarele două săptămâni

avatar

Publicat

smurd

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 21 ianuarie – 3 februarie. În Transilvania, temperaturile vor varia de la maxime de zero grade Celsius la 8 grade Celsius şi sunt aşteptate în continuare ninsori şi lapoviţă. În Transilvania, regimul mediu de temperatură va avea, până spre sfârșitul lunii ianuarie, fluctuații de la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

România, din nou în topul ruşinii. Loc fruntaş între ţările din Uniunea Europeană care au probleme cu gunoaiele

avatar

Publicat

România și Malta sunt țările europene cu cele mai slabe politici de mediu, fapt reflectat de cea mai slabă pondere a reciclării și de cea mai mare rată a poluării prin gropi de gunoi, arată un raport al Comisiei Europene.  România, Malta, Grecia și Ciprul sunt țările cu cele mai slabe rezultate în domeniul reciclării, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate