Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Traficul rutier din Lancrăm, prea greu pentru capacele de canal înlocuite anul trecut

Publicat

semnalizat canal lancram

Noi probleme au fost semnalate la capacele de canal înlocuite anul trecut în iunie, pe tronsonul din Drumul Național 1 ce traversează localitatea Lancrăm. Vineri, autoritățile locale din Sebeș au semnalizat în trafic încă un capac defect, avertizând totodată șoferii să circule cu prudență în zonă.

Reamintim faptul că lucrările de înlocuire a capacelor de canal din Lancrăm au început anul trecut, în data de 12 iunie. În proiect era prevăzută înlocuirea a 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final, refacerea covorului asfaltic.

„Luăm încă o dată poziție față de calitatea lucrării efectuate la Lancrăm și vom continua să sancționăm executantul până la remedierea tuturor defectelor semnalate de noi. Din păcate, am avut dreptate, iar azi semnalizăm în trafic încă un capac defect. Am solicitat înlocuirea lui în cel mai scurt timp. Până atunci, îndemnăm conducătorii auto să circule cu prudență pe artera principală din Lancrăm, ținând cont și de condițiile de iarnă”, a scris vineri primarul din Sebeș, Dorin Nistor, pe rețeaua de socializare Facebook.

Citește și FOTO: Lucrări de mântuială la șoseaua din Lancrăm. Primarul nu face recepția până nu se repară defecțiunile

Proiectul de înlocuire a capacelor de canal a fost unul în coparticipare: Apa CTTA Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebeș, care a bugetat 130.000 lei.

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă, al doilea sens de mers fiind deviat pe strada Dealului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax