Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Traficul spre Cugir, direcționat pe centura ocolitoare de la Vinerea, din cauza unor lucrări la pasajul de cale ferată

Publicat

Dacă conditiile meteo permit finalizalizarea ultimelor interventii la nivelul carosabilului de la intrarea pe centura, incepând de sâmbătă locuitorii orașului vor ieși din localitate pe noua variantă ocolitoare a localității Vinerea, au transmis reprezentanții primăriei.

Deschiderea circulației pe centură are loc în contextul în care vor avea loc lucrări de reabilitare a pasajului de trecere a căii ferate dintre Cugir și Vinerea.

Timp de aproape o săptămână traficul rutier va fi direcționat exclusiv pe noua centură, motiv pentru care Primăria Cugir atenționează călătorii și firmele de transport în comun cu privire la modificarea stațiilor.

”Precizăm că centura ocolitoare este in curs de finalizare, partea carosabilă fiind deja pregatita pentru circulație. Mai sunt de realizat unle lucrări auxiliare (în afara părţii carosabile) care pot fi făcute fie cu restricționarea traficului, fie cu blocarea lui, în funcţie de decizia contructorului” transmit reprezentanții administrației locale.

Potrivit primarului, Adrian Teban, e posibil ca inaugurarea noii variante ocolitoare să aibă loc în cel mult două săptămâni

Circulația transportul public din localitatea Vinerea spre Cugir se va desfasura pe traseul Str.Principala nr.315, Monument, iesire Vinerea spre Sibot, Centura Vinerea, Cugir, iar sensul Cugir-Vinerea se va desfasura pe traseul Cugir, Centura Vinerea, Intrare Vinerea spre Sibot, Monument, str,Principala nr.388.

Stațiile rămân aceleași, iar programul de transport public nu se modifică.

Transportul interurban cu plecare din Cugir va fi deviat pe Centura Vinerea-str.Culturii-Str.Principala, iar transportul interurban spre Cugir va fi deviat de pe str. Principla pe Str.Culturii-Centura Vinerea-Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax