Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tragedie în Apuseni, în ultimele ore ale anului 2019. Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața într-un accident

Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Alba și-a pierdut viața în ultimele ore ale anului 2019, într-un accident rutier pe un drum din Apuseni. Băiatul mergea la o cabană din zonă pentru a sărbători revelionul cu prietenii. După accident, câțiva medici germani cazați la o pensiune din apropiere, au încercat să îi acorde primul ajutor. 

UPDATE Precizările IPJ Alba: Accidentul s-a produs în jurul orei 19,50, în afara localității Runc. Un bărbat de 27 de ani, din Ocoliș, în timp de conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a rulat aproximativ 100 de metri pe un teren agricol, după care autoturismul s-a răsturnat în albia unui pârâu. În urma accidentului, șoferul a decedat.

Știrea inițială: Accidentul s-a produs marţi seara, 31 decembrie 2019, în jurul orei 21.00 pe teritoriul comunei Ocoliş.  Tânărul conducea un autoturism de teren şi circula cu viteză pe drumul judeţean din Ocoliş, potrivit ziarului Adevărul.

Dan Ioan Brata, tânărul care și-a pierdut viața în accident

La intrarea în satul Runc, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod.

Şoferul de 27 de ani nu avea centura de siguranţă. A fost aruncat afară din autoturism şi s-a lovit la cap de un zid de beton.

Maşina s-a răsturnat sub pod de la o înălţime de circa 2 metri.

Câţiva medici germani, cazaţi la o pensiune din apropiere, i-au acordat primul ajutor dar nu au reuşit să îl salveze. S-au străduit câteva zeci de minte să îl readucă la viaţă pe şofer, dar efortul acestora a fost, în final, în zadar.

După sosirea unui echipaj medical de salvare (SMURD) de la Turda a fost constatat decesul şoferului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax