Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Transport ilegal de lemn oprit la Oarda. Poliţiştii au confiscat un camion şi 8,2 mc de material lemnos

Publicat

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din Alba Iulia au oprit în trafic, la Oarda, un camion încărcat cu material lemnos pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. Lemnul a fost confiscat şi camionul a fost indisponibilizat.

Potrivit IPJ Alba, în 24 aprilie, poliţiştii specializaţi în prevenirea şi combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, în timp ce acționau pe strada Dumbrăviței din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia, au oprit, pentru control, un camion ce transporta 8,2 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul camionului nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport pentru lemnul transportat, motiv pentru care, în conformitate cu prevederile art. 19 alin 1 din Legea 171/2010, acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Complementar sancţiunii, poliţiştii au dispus confiscarea materialului lemnos şi a camionului cu care era transportat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax