Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Transport ilegal de lemne depistat în trafic. Avizul de însoțire nu figura în SUMAL

Publicat

Un bărbat a fost prins pe DN 7 transportând 22 de metri cubi de material lemnos, fără a fi înregistrat în baza de date a aplicației SUMAL.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 iunie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe DN 7, au oprit, pentru control, un camion cu remorcă, care transporta material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că avizul de însoțire al materialului lemnos, prezentat de către conducătorul auto pentru cei 22 de metri cubi care erau încărcați în remorcă, nu avea corespondent în aplicația SUMAL.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiuni de transport, cu orice mijloace de transport, al materialelor lemnoase, in volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport, faptă  prevăzută și pedepsită de art. 68,  din Legea 46/2008 – Codul Silvic.

Atât remorca cât și întreaga cantitate de material lemnos transportă cu aceasta au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    marți, 27.06.2023 at 14:58

    Felicitări pt Poliția Vințu de Jos! Merg săptamanal pe Valea Sebesului de ani de zile și n-am văzut niciodată ca Poliția să oprească mașinile încărcate cu lemn!Trist, dar vor salarii și pensii nesimțite!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax