Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Transporturi ilegale de țigări de contrabandă, interceptate pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Unde erau ascunse

Publicat

Trei TIR-uri ce transportau țigări netimbrate au fost oprite în trafic, pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Șoferii au încercat să arunce ”marfa” pe marginea carosabilului.

Potrivit IPJ Sibiu, marți seara (31 ianuarie), în jurul orei 21.00, prin două apeluri 112, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea (Sibiu) – Deva au fost sesizați cu privire la faptul că trei bărbați care conduc ansambluri rutiere pe A1, în zona Cristian, pe direcția Deva – Sibiu, ar deține produse susceptibile a proveni din săvârșirea de fapte cu caracter penal.

Polițiștii rutieri au declanșat de urgență verificări în trafic, cele trei ansambluri fiind depistate și oprite pe A1, la km. 238, în zona Mohu. La volan au fost identificați trei bărbați, în vârstă de 52, 54, respectiv 62 de ani, toți din județul Teleorman.

Imediat după ce vehiculele au fost trase pe dreapta, polițiștii rutieri au observat că cei trei șoferi aruncă în șanțul din apropiere mai multe plase cu produse.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei trei șoferi ar fi încercat să se debaraseze de mai multe țigarete care nu prezentau timbru fiscal, aruncându-le în zona din apropierea autostrăzii.

Cu ocazia controlului efectuat asupra celor trei ansambluri rutiere, în cabine și în anvelope, polițiștii rutieri au descoperit și ridicat în vederea confiscării un număr de 6.880 de țigarete netimbrate și pentru care cei trei bărbați nu au putut prezenta documente de proveniență.

Cauza a fost preluată de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu, urmând a se efectua cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax