Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Treasure Hunt pe Dealul Mamut, lângă Alba Iulia. Un grup de tineri au ecologizat un traseu de patru kilometri

Publicat

Un grup de tineri albaiulieni au participat la o campanie de ecologizare pe Dealul Mamut de lângă Alba Iulia, desfăşurată cu sloganul “Un mediu mai curat, un viitor asigurat!”. Campania a fost organizată de echipa proiectului “V.E.R.D.E. pentru mediu, pentru toţi!”, proiect finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în acţiune.

Activitatea s-a desfăşurat sub forma unui Treasure Hunt pe un traseu de 4 kilometri. Pe parcursul acestuia, tinerii au avut de găsit câteva obiective, descoperite după “dezlegarea” ghicitorilor ce ascundeau locaţia fiecărui obiectiv şi de dus la capăt provocări primite. Pe drum, tinerii au adunat pungi, hârtii, peturi, până în momentul în care au ajuns la “comoara” bine păzită.

“Am alergat, am râs, ne-am jucat – a fost o stare de entuziasm general – şi am reuşit ce ne propusesem: să lăsăm în urma noastră un verde fără plastic; a fost un pas mic, care i-a continuat pe ai altora şi a deschis drumul pentru cei viitori”, a spus Iuliana Totoian, membră în echipa de implementare a proiectului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. bono

    marți, 12.11.2013 at 22:41

    Felicitari … excelenta treaba!!!
    Sper sa continuati acest gen de programe si sa atrageti cati mai multi tineri … si adulti! Iar daca vedeti ca cineva polueza NU TACETI, atrageti-i atentia!
    FELICITARI!

  2. Iuliana

    luni, 18.11.2013 at 12:32

    Acesta este si scopul nostru! O sa mai avem si credem in activitati de acest gen!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax