Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Trecere de pietoni cu finalizare în şanţ, pe o stradă din Vinerea, lângă Cugir. Dorel a reparat greşeala

Publicat

trecere pietoni vinerea Se întâmplă într-un sat din judeţul Alba. La Vinerea, lângă Cugir, pe strada Principală, a fost amenajată o trecere de pietoni ce ducea în… şanţ. La câteva zile după ce situaţia a fost sesizată în comunitatea locală, “Dorel” a reparat greşeala şi trecerea a fost ştearsă.

Trecerea de pietoni era proaspăt vopsită şi aparent era funcţională. Doar că nu avea şi indicatoare, iar unul dintre capete punea în pericol siguranţa trecătorilor, pentru că avea acces la o diferenţă de nivel, în dreptul unui imobil. Cei neatenţi riscau să se rănească, dacă treceau strada mai cu spor.

Situaţia a fost remediată, miercuri trecerea fiind desfiinţată după ce fotografiile au apărut într-o publicație locală online. Rămâne de văzut dacă pietonilor le este asigurată siguranţa în trafic prin alte locaţii de trecut strada, în zonă.

sursa foto: cugir-media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax