Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Treceri în rezervă, la Jandarmeria Alba. Final de carieră pentru șase jandarmi albaiulieni

Publicat

Și-au dedicat mai mult de jumătate din viață profesiei de jandarm, au trecut prin momente memorabile, au întâmpinat dificultăți, dar au ales să ducă până la bun sfârșit misiunea pe care au început-o. Cei șase subofițeri care marți au „pus armele în cui”, au predat ștafeta celor mai tineri, încheind astfel, o lungă dar frumoasă etapă din viață.

Plutonierul adjutant Valer Iosif Marton, plutonierul adjutant șef Nicolae Prunescu, plutonierul adjutant Nicolae Domșa, plutonierul major Iosif Năcreală, plutonierul adjutant șef Ioan Uleșan și plutonierul adjutant șef Ioan Irimie, sunt camarazii noștri, care au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă și care, au dovedit de-a lungul atâtor ani, profesionalism, putere de muncă și determinare în a-și îndeplini cu succes misiunile.

În cadrul unui ceremonial, conducerea unității și-a exprimat recunoștința pentru întreaga carieră și pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea.

Sunt mulți ani pe care i-au pus în slujba jandarmeriei, ani în care, de nenumărate ori, militarii au trecut prim momente dificile, au stat departe de familii și și-au pus în pericol propriile vieți, pentru a-și îndeplini cu succes misiunile. Pentru frumoșii ani, le mulțumim, asigurându-i de toată recunoștința și respectul cuvenite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax