Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Treceri în rezervă la Jandarmeria Alba. Trei subofițeri au ieșit la pensie, după 27 de ani de activitate

Publicat

Trei subofițeri de la Jandarmeria Alba au ieșit la pensie, după o carieră de peste 20 de ani în instituția militară. Ceremonia de trecere în rezervă a avut loc la sediul I.J.J. Alba.

Este vorba despre plutonier adjutant Teodor Bălaş, plutonier adjutant şef Horea-Călin Mărgineanu şi plutonier adjutant Liviu Marius Fleşeriu, care şi-au luat rămas bun de la colegii din cadrul Jandarmeriei Alba. Cei trei au activat în cadrul acestei instituţii, între 26 şi 27 de ani.

Ceremonia de trecere în rezervă a avut loc la sediul I.J.J. Alba şi a debutat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă şi a continuat cu acordarea unor diplome de excelenţă pentru întreaga activitate desfășurată, în calitate de subofiţeri, pentru siguranţa cetăţenilor.  

”Întregul colectiv al Jandarmeriei Alba este convins că, deşi cei trei au plecat din rândul cadrelor active şi au ajuns la punctul obligatoriu de trecere, pe care toţi ni-l dorim să fie la fel de onorant, vor rămâne cu gândul şi cu sufletul alături de Jandarmerie şi vor participa la festivităţile pe care această instituţie le va organiza. Suntem conştienţi că am pierdut trei profesionişti, însă ne bucurăm sincer pentru ei şi le dorim să aibă parte numai de bucurii, pe care să le trăiască alături de familie, pentru că de acum putea să aloce mult mai mult timp companiei celor dragi”, transmit colegii acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax