Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Trei autovehicule implicate într-un accident pe DN1, zona Răhău. Traficul a fost blocat mai bine de o oră

Publicat

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe DN1, în zona Răhău din judeţul Alba a avut loc un accident între trei autoturisme. Traficul a fost blocat, iar o persoană a rămas prinsă în caroseria maşinii.

Din primele cercetări reiese faptul că şoferul unui TIR nu a păstrat distanţa în mers şi a provocat o coliziune în lanţ, accident în care au mai fost implicate un autoturism şi un camion care efectua lucrări la autostradă. Bărbatul care a fost prins în caroserie a fost transportat la spital, în stare conştientă.

După o oră şi cincisprezece minute, traficul a fost reluat pe DN1, pe ambele sensuri de mers.

UPDATE: Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină în această dimineaţă, la ora 05.49, pe DN 1, pe raza loc. Răhău, la un accident rutier produs între un camion, un TIR şi un autoturism. În urma accidentului o persoană a fost rănită. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pestru scoaterea persoanei, pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportarea acesteia la Centrul de Primiri Urgenţe Sebeş.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 05.44 , pe DN 1, la km 358, metri, în afara localităţii Răhău, T.M., de 41 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din faţă, ce era condus de un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară care circula în aceeaşi direcţie, condusă de un bărbat de 55 de ani, din judeţul Olt.

În urma accidentului, un bărbat de 38 de ani, pasager în autoturism, a suferit o fractură de falangă, iar un alt bărbat, în vârstă de 62 de ani, de asemenea pasager în autoturism, a fost rănit ușor.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax