Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO „Trei dintr-o lovitură”. O mașină de gunoi de la Polaris a lovit trei autoturisme parcate pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

Trei autoturisme parcate pe o stradă din Alba Iulia au fost a avariate, luni după-amiaza, de șoferul unei mașini de gunoi Polaris, care circula pe contrasens. Conducătorul auto s-a ales cu amendă și permisul de conducere suspendat 60 de zile.

Potrivit unui cititor Alba24, accidentul s-a produs pe strada Nicolae Grigorescu din Alba Iulia, luni, în jurul orei 15:10. Acesta susține că șoferul a condus pe contrasens și a lovit mai multe mașini parcate pe această parte a drumului.

Potrivit IPJ Alba, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu 6 puncte amendă și suspendarea permisului pentru o perioadă de 60 de zile.

După ce a lovit prima mașină acesta și-a continuat drumul, crezând că e doar pană, după cum susține dânsul. Mai urmează o mașină, care și ea a fost lovită. Pe cealaltă parte a drumului erau trei tineri, martori la eveniment. Aceștia au văzut ce se întâmplă și au surprins imagini cu mașina Polaris și numărul de înmatriculare al acesteia. Mașinile s-au ales cu geamul spart, roata spartă și ușile îndoite.

Șoferul a coborât din mașină și a văzut ce a reușit să facă, iar proprietarii mașinilor avariate au apărut, apelând Poliția. Cei de la Poliția Rutieră au venit, au reușit să îl ajute pe șoferul care a creat accidentul să mute mașina, iar mai apoi i-au condus la secție pe proprietarii mașinilor pentru a da declarații”, a transmis cititorul Alba24.

Citește și Pleacă Polaris, vine RER Vest, la Alba Iulia. Noul operator de salubritate face contracte dar nu ridică gunoiul. MOTIVUL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax