Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Trei elevi de la Colegiului Național Militar din Alba Iulia, calificați la faza națională a Olimpiadei de socio-umane

Publicat

IMG_1121Şi în acest an şcolar, disciplinele din catedra de științe socio-umane vor avea câte un reprezentant în uniforma Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” la faza naţională a olimpiadelor şcolare. Eleva sergent-major Raluca Fundeanu la economie pentru al doilea an consecutiv, şi elevul sergent Mircea Costea la filosofie. De asemenea, la disciplina sociologie, colegiul militar albaiulian va fi reprezentat de elevul sergent Cristian Bârlean.

Chiar dacă este în clasa a XI-a şi filosofia nu se înscrie în disciplinele anului de studiu, Mircea Costea a reuşit să obţină rezultate foarte bune. Elevii sunt îndrumaţi în pregătire, susţinuţi şi motivaţi de către profesoara Simina Dura. Apoi, la disciplina sociologie, disciplină ce nu se studiază în colegiul militar, elevul sergent Cristian Bârlean va reprezenta colegiul militar albaiualian la faza naţională, fiind coordonat de către profesorul Darius Duriga.

Reuşitele elevilor, reflectate în aceste premii ce îi califică la etapa naţională, presupun zile întregi de pregătire, de informare, de documentare, de aplicare, toate desfăşurate cu responsabilitate şi profesionalism. Apoi, conlucrarea eficientă şi dorinţa de perfecţionare au fost titlurile de ordine în câştigarea întrecerilor dintre liceenii pasionaţi de aceleaşi discpline.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax