Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Trei mașini s-au izbit pe podul de peste Mureș, la Teleac. Două femei au fost rănite

Publicat

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 18.00, pe DJ 107, la intersecția cu DC 107 C, pe raza localității Teleac. Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Alba Iulia.

Conducătoarea celui de-al doilea autoturism și o femeie de 50 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportate la spital.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE ora 18,30: În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni corporale, posibil ușoare, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

Un accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul orei 18,00, pe podul de peste Mureș, aproape de Teleac, comuna Ciugud, la aproximativ 5 kilometri de Alba Iulia. Circulația a fost complet blocată în zonă. 

Au fost implicate trei mașini, printre care un autoturism Dacia Duster și un Hyundai. Reprezentanții IPJ Alba au anunțat accidentul, dar deocamdată nu se știe dacă sunt victime.

La fața locului s-au deplasat două mașini ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, respectiv o ambulanță SMURD și o autoutilitară de stins incendii. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax