Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Trei persoane rănite într-un accident produs în județul Sibiu. Un BMW a lovit frontal un autocamion încărcat cu pietriș

Publicat

Polițiștii rutieri au intervenit miercuri la un accident de circulație produs pe DN 1, km. 283, pe centura Avrigului. Traficul era, după amiază, blocat total.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că șoferul unui autoturism condus spre Brașov, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care transporta pietriș, condus din sens opus.

După impact, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară, care circula în spatele autocamionului.

3 bărbați, în vârstă de 16, 45, respectiv 48 de ani, toți pasageri în autoturism, au primit îngrijiri medicale, conștienți.

În accident au fost implicate 3 autovehicule și 6 persoane. În urma evaluării medicale, 3 persoane au refuzat transportul la spital.

Trei bărbați au fost transportați la UPU Sibiu conștienți:

– băiat, 16 ani contuzii și escoriații,
– bărbat, 45 de ani traumatism membre,
– bărbat, 48 de ani multiple contuzii și escoriații.

La volanul autoturismului s-a aflat un bărbat în vârstă de 21 de ani, spun polițiștii. Din imagini se poate observa că este vorba despre un autoturism marca BMW.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax