Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Trei tineri arestați după ce au vândut un kilogram și jumătate de droguri, în Alba. Ce valoare aveau substanțele ilegale

Publicat

Trei tineri au fost prinși în flagrant pe raza județului Alba, în timp ce încercau să vândă un kilogram și jumătate de droguri. Ancheta a fost condusă de procurorii DIICOT Oradea, care i-au reținut pe cei trei. 

Flagrantul a fost realizat în seara de 20 februarie 2024.

Potrivit DIICOT Oradea în data de 22 februarie 2024 au dispus reținerea a 3 inculpați (doi dintre ei fiind membri ai aceleași familii), cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Măsurile au fost luate, după ce,  în seara de 20.02.2024, aceștia au fost prinși în flagrant, pe raza județului Alba, în timp ce unul dintre ei vindea 1,5 kilograme substanță psihoactivă (4-CEC) pentru suma de 16.000 lei, cantitate transportată de către ceilalți doi inculpați.

De asemenea, în continuare cercetărilor, de la unul dintre inculpați au fost ridicate alte 800 grame de substanță psihoactivă, destinată comercializării.

În aceeași zi,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax