Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO – VIDEO: Trei tineri din Blaj, propuşi pentru arestare preventivă. L-au bătut pe un măturător de stradă

Publicat

YouTube video

Vineri dimineaţa, trei tineri din Blaj au fost prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi că au bătut un măturător de stradă. Incidentul a avut loc noaptea de marţi spre miercuri.

Din primele informaţii, bărbatul care a fost lovit de cei trei tineri nu a rămas internat în spital, dar are fractură la mână.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în data de 21 august 2014, poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de M.R.S., de 19 ani, O.T.A., de 22 de ani şi S.N.M., de 20 de ani, toţi din municipiul Blaj, care sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii publice, fapte comise miercuri dimineaţa, pe o stradă din municipiul Blaj.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 4.40, cei trei tineri, fiind sub influenţa alcoolului, fără a avea un motiv anume, l-au agresat pe un bărbat în vârstă de 55 de ani, care este angajat al firmei de salubritate din Blaj şi care, în momentul comiterii agresiunii, era la serviciu.

Victima a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei şi a membrelor şi a primit îngrijiri medicale la spitalul din Blaj.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax