Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”Tropote în țara vinului” ediția a XIII -a. Concurs hipic, muzică și bună dispoziție

Publicat

DSC_0143 A XIII-a ediție a sărbătorii “Tropote în Țara Vinului” a avut loc duminică, la Micești, în Poligonul Jandarmeriei Române. Evenimentul a început la ora 11.00, iar din program nu au lipsit cele două concursuri devenite deja tradiție. La eveniment au participat și reprezentanți ai administrației locale și județene.

Este vorba despre un concurs de călărie viteză pe traseu delimitat, unde au concurat grupat echipe cu doi cai, câştigătorul calificându-se mai departe. Al doilea concurs, cronometrat, a fost de tracţiune a unei căruţe cu nisip.

Anul acesta, participanții au avut parte de un concurs surpriză, la finalul căruia era premiat cel mai frumos cal. Acesta era ales de toți cei prezenți la eveniment. Votul a fost democratic, primarul Mircea Hava s-a plimbat cu o urnă mobilă pentru a strânge voturile. Cel mai frumos animal a fost Calul Topaz, un semigreu de trei ani din Ciuruleasa, deținut de Bexa Daniel. Premiul pentru vitejie a fost câștigat de iapa Denisa, deținută de Andrei Sicoe.

Câștigătorii concursului viteză:

Premiul I – Andrei Nicolae Puțan – 500 de lei
Premiul II – Florin Marius Buta – 300 de lei
Premiul III – Daniel Emil Iancu – 200 de lei

Câștigătorii concursului tracțiune:

Premiul I – Iustian Jurca – 500 de lei
Premiul II – Ciprian Jurca – 300 de lei
Premiul III – Dorin Corpade – 200 de lei

Anul acesta, publicul s-a putut delecta cu un concert extraordinar de muzică şi dans alături de  Sava Negreanu Brudașcu, Bogdan Toma, Oana Carmen Bozga și Codru de România. De asemenea, a fost prezent si Ansamblul de dansuri populare Alba Carolina.

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax