Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) „Tropote în Țara Vinului” la Micești: Concursuri de călărie, tracțiune cu căruța și spectacole de muzică

Publicat

A XI-a ediție a sărbătorii „Tropote în Țara Vinului” a avut loc duminică, la Micești, în Poligonul Jandarmeriei Române. Evenimentul a început la ora 11.00, iar din program nu au lipsit cele două concursuri devenite deja tradiție.

Este vorba despre un concurs de călărie viteză pe traseu delimitat, unde au concurat grupat echipe cu doi cai, câştigătorul calificându-se mai departe. Al doilea concurs, cronometrat, a fost de tracţiune a unei căruţe cu nisip.

Premiile pentru câştigătorii competiţiilor au constat în cupe, saci cu cereale şi bani. Momentele au fost completate de demonstraţii de cross cu ATV-uri pe dealurile din apropiere şi de prezentări de aeromodele şi zboruri cu parapanta ale membrilor clubului „Archaeopteryx”. Anul acesta, publicul s-a putut delecta cu un concert extraordinar de muzică şi dans cu Cosmin Toma, Florin Covaciu şi Simona Niculeasă, Flaviu şi Ricky de la “Românii au talent”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax