Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Trupa Skepsis din Alba Iulia, la Festivalul Național de Teatru „Tanța și Costel” de la Medgidia

Publicat

Cu susținerea Cercului Militar Alba, trupa de teatru Skepsis a participat în perioada 27-29 septembrie, la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru „Tanța și Costel” care a avut loc la Medgidia. Festivalul poartă numele celebrelor personaje ale comediei românești și are scopul de a dinamiza viața cultural a orașului.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Garnizoana Medgidia, și s-a desfășurat în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia.Timp de trei zile, pe scenă au urcat opt trupe de teatru din orașele Alba Iulia, Brașov, Buzău, Iași, Lugoj, Mediaș, Medgidia și Reșița, prezentându-se publicului o serie de spectacole diverse ca gen și abordare.

Festivalul este un eveniment de tradiție și s-a bucurat și în acest an de o largă participare din partea publicului.

Trupa de teatru Skepsis a reprezentat pentru a treia oară Alba Iulia și Cercul Militar Alba la acest eveniment, de această dată cu spectacolul MAESTRUL, după Eugen Ionescu. Spectacolul a fost deosebit de apreciat de public și organizatori: „Spectacolul trupei Skepsis a fost excelent și pot spune cu siguranță că a reprezentat la superlativ genul absurd și pe Eugen Ionescu” – ne-a transmis din partea echipei de organizare domnul Florin Oprică, Șef Serviciul Cultură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax