Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Truse cu bormașini și autofiletante contrafăcute, confiscate de polițiștii din Aiud. Unde au fost găsite de oamenii legii

Publicat

Un bărbat de 34 de ani este cercetat de polițiștii din Alba, după ce a încercat să vândă mai multe truse cu scule electrice contrafăcute, în municipiul Aiud și în localitățile rurale limitrofe. Polițiștii au confiscat trusele.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 16.00, polițiștii de ordine publică din Aiud au depistat un bărbat de 34 de ani, din județul Ialomița, având în autoturismul cu care se deplasa cinci truse cu scule electrice care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență și nici documente privind autenticitatea sau originalitatea, existând suspiciunea că sunt contrafăcute.

Din cercetări, a rezultat că bărbatul ar fi încercat să vândă sculele, direct din autoturism, unor cetățeni din municipiul Aiud și din localitățile rurale limitrofe.

„Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 102 din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, iar trusele cu scule au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax