Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Tudor Ionescu, de la trupa Fly Project, este cetăţean de onoare al Aiudului

Publicat

Tudor Ionescu, unul dintre cei doi membrii ai formaţiei Fly Project, a primit titlul de cetăţean de onoare al Aiudului.

“Cele 45 de milioane de vizualizări pe Youtube şi numărul 1 în trending Youtube, imediat dupa lansarea unei piese, poartă amprenta Aiudului în ele. Ştiţi de ce? Pentru că Tudor Ionescu este Made in Aiud”, a scris primarul Oana Badea, pe Facebook.

Tudor Ionescu (38 de ani) a locuit o perioadă în Aiud, cu familia.

Alături de Dan Deneş, în trupa Fly Project, a debutat pe piaţa muzicală românească, în 2005 cu piesa Raisa, care a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România. Formația a devenit populară prin piesele cum ar fi „Mandala”, „Goodbye”, „Musica” și „Back In My Life”.

În 2008, single-ul proaspăt lansat «Brasil» a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România, Rusia, Grecia, Spania, Republica Moldova, Turcia, Olanda, Serbia.

În anul 2011 formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian Act. De la fondarea sa până în prezent, formația a susținut peste 2.000 de concerte.

În toamna anului 2014, Fly Project câștigă premiul Best Dance, cu”Toca Toca”, iar premiul Border Breaker le revine pentru succesul lor internațional, la Romanian Music Awards.

2017 a adus “Dame”, un single ce a cucerit cluburile si a fost ingredientul numarul unu al celor mai tari petreceri. Vara lui 2017 a adus un nou single pentru Fly Project, piesa Get Wet  care a strans 45 de milioane de vizualizari pe Youtube pana in martie 2018, fiind numarul 1 in trending Youtube imediat după lansare.

sursa foto: Facebook (Oana Badea)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax