Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Turiști prezenți în Alba Iulia și o dansatoare de la Festivalul Roman Apulum, opriți de polițiști pe stradă. Ce s-a întâmplat

Publicat

Printre legionari romani, centurioni, daci, sarmați, popoare barbare și sute de turiși prezenți la Alba Iulia, în weekeend-ul ce a trecut, pe străzile din Cetatea Alba Carolina s-au aflat și polițiști ai IPJ Alba. 

Nu este vorba despre cei ce la siguranță publică care s-au asigurat ca Festivalul Roman Apulum să se desfășoare în condiții de siguranță, ci mai mulți polițiști care au făcut o campanie de conștientizare în rândul celor prezenți în zona istorică.

Mai exact polițiștii au oprit mai mulți turiști, cetățeni din oraș, dar și participanți la festivalul Roman și au discutat cu aceștia.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, ”subiecte abordate în interacțiunea cu cetățenii au fost diverse și au avut ca și principal obiectiv, formarea unui comportament social sănătos, care să conducă la prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională.

O atenție deosebită a fost acordată aspectelor legate de consecințele devastatoare ale consumului de droguri precum și aspectelor legate de prevenirea traficului de persoane, iar turiștilor întâlniți în Cetatea Alba Carolina le-au fost adresate și recomandări privind siguranța traficului rutier, astfel încât minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să se încheie doar cu amintiri frumoase”, au transmis polițiștii în buletinul de presă din data de 14 august 2023.

Aceștia au trimis și câteva poze, iar într-o fotografie o dansatoare antică primește un fluturaș pe care scrie ”Distracție în siguranță”.

Sursă foto: IPJ Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Viorica

    luni, 14.08.2023 at 15:10

    Asta bineînțeles pana la ora 24 ,apoi nici o regula,niciun respect fata de cetățenii din oras

  2. Petru

    marți, 15.08.2023 at 14:19

    Cine conștientizează e ok, cine nu …în cap nu poți să-i bagi cu pâlnia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax