Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Turiștii profită la maxim de ultimele săptămâni de iarnă. Pe pârtiile din Arieșeni, frigul de afară a fost dezmorțit cu vin fiert și mișcare

Publicat

Sfârșitul de săptămână a atras din nou sute de turiști în stațiunile montane din Apuseni iar pe pârtiile din Arieșeni frigul de afară a fost dezmorți de pahaele cu vin fiert aromat cu scorțișoară și multă mișcare.

Profitând de cele câteva zile libere, turiștii și-au luat echipamentul de schi, săniile și snowboard-urile și au poposit la munte unde stratul de zăpadă te îmbie la alunecări prelungite și distracție. Dacă la baza pârtiilor, aroma de Kurtos Kalacs,  și vin fiert te atrage să iei loc la terase pentru a te bucura de soare și clipe de relaxare, pe piscurile înalte ale Apusenilor andrenalina atinge cote maxime.

Conștienți că iarna se apropie de final și că în curând weekend-urile la munte vor fi înlocuite de escapade la mare, iubitorii sporturilor pe zăpadă nu ratează nici o ocazie de relaxare iar stațiunea montană Arieșeni este una dintre locațiile preferate de turiști în această perioadă.

Vă invităm să vizionați o galerie foto din acest sfârșit de săptămână, pe pârtiile din Arieșeni:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bono

    luni, 25.02.2013 at 18:42

    Pai numai „iubitori ai sporturilor de iarna” nu am vazut in fotografiile atasate articolului … in schimb e plin de „iubitori de fite” carora nu le mai ajung clubrile imbacsite si care au decis ca tre’sa-si faca putina reclama in „sanul naturii”.
    Pacat ca nu a trecut unul cu schiurile pe acolo sa-i ia de pe picioare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax