Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ultima zi a Festivalului de Film „Indie” la Alba Iulia. Doar 35 de persoane au venit să vadă ”Love Building” la Gala Filmului

Publicat

Dacă la deschiderea festivalului de de Film „Indie” sala a fost goală, la Gala filmului de sâmbătă seara aproximativ 35 de persoane, plus prezentatorii au venit să vadă „Love Building”, de Iulia Rugină, cu Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. Filmele produse în anii 70 – 90 nu i-au ispitit în prima zi pe cinefili, dar se pare că nici filmul socio – psihologic care „repară” relațiile aflate într-un moment critic nu a strâns mulți spectatori, având în vedere că sala Casei de Cultură a Sindicatelor are o capacitate de 500 de locuri.

Dacă tragem linia Festivalul de Film „Indie” la Alba Iulia nu se numără printre favoritele cetățenilor și al cinefililor. Sau poate că promovarea evenimentului, făcută haotic, economic și pe sistem ”pile și relații” nu a fost eficientă. În prima seară trei filme vechi au fost proiectate pentru patru spectatori. Documentarele Unirii, un film din 1975, „Alba Iulia” de Petre Sirin și un film din 1990, „Memorandum” de Pompiliu Gâlmeanu, urmat de un moment in memoriam Sergiu Nicolaescu, cu proiecția filmului „Mihai Viteazul”, din 1971.

Dacă Mihai Viteazu nu a reușit să scoată din casă mai mult de patru oameni, pentru producția lansată în luna septembrie, „Love Building”  cu Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță s-au ocupat aproximativ 35 de locuri.

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax