Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ultimele grinzi au fost ridicate la podul peste Mureș de la Căpud, Teiuș. Brudina va deveni istorie

Publicat

Muncitorii au ridicat sâmbătă ultimele grinzi ale podului peste râul Mureș, ce unește orașul Teiuș de satele Căpud și Pețelca. Cel mai probabil, la toamnă, după zeci de ani, locuitorii din zonă vor putea traversa Mureșul în condiții normale.

„Ieri cele două maluri ale râului Mureș s-au unit prin ridicarea ultimelor grinzi ale podului ce unește orașul nostru cu satul Căpud.

S-a vorbit mult despre această investiție de-a lungul anilor dar, doar cu implicare , muncă susținută și seriozitate acest vis a putut să devină realitate”, a scris primarul din Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, pe pagina de Facebook.

După zeci de ani de trecut Mureșul cu brudina, locuitorii din Căpud și Pețelca vor putea privi apele rapide ale râului, de pe noul pod care va face legătura între cele două sate și orașul Teiuș.

Contractul de execuție a podului rutier de peste Mureș, în zona Căpud, a fost semnat în septembrie anul trecut, la Primăria Teiuș.  Lucrarea, în valoare de 2.793.520 lei, este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și a fost adjudecată  firma SC DACIA FABER SRL din Cluj-Napoca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate