Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ultimele retușuri la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Lucrările se apropie de stadiul final. Când va avea loc deschiderea oficială

Publicat

După nenumărate amânări și răbdare întinsă la maxim pentru înotători, cel mai așteptat obiectiv din Alba Iulia, Bazinul Olimpic, ar putea fi deschis în aproximativ o lună. Acestea sunt ultimele informații oferite de reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia, care au mai precizat că în acest moment se fac ultimele retușuri la gresie și faianță, vestiare și se lucrează la instalarea sistemelor de monitorizare a apei și a sistemelor de acces. Până în acest moment nu s-a stabilit nimic referitor la prețul biletelor de intrare, programul de funcționare și alte detalii.

Firma care execută lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic, TIM CLUJ, și-ar putea termina treaba până la sfârșitul lunii mai, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, Mihai Coșer.

Până la deschiderea oficială, mai sunt necesare câteva etape de ordin administrativ. Compania Națională de Investiții (CNI), cea care a administrat obiectivul până acum, îl va preda Primăriei Municipiului Alba Iulia, după care, Consiliul Local va supune la vot regulamentul Bazinului Olimpic: prețul biletelor de intrare în bazin, la saună, programul de funcționare, modul de acces al publicului și alte detalii organizatorice. De asemenea, mai trebuie făcută curățenie și probate instalațiile.

Astfel, potrivit reprezentanților firmei executante a lucrărilor, Bazinul Olimpic va fi deschis cel mai devreme în a doua jumătate a lunii iunie.

Vedeți cum arată Bazinul Olimpic:

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. AD

    vineri, 23.05.2014 at 18:55

    Arata la fel ca inainte 🙂

  2. pe locuri- fiti gata- start

    duminică, 25.05.2014 at 22:14

    Eu nu stiu cum isi inchipuie proiectantii sau constructorii sau primaria , ca o sa reziste bloc starturile alea prinse cu 4 suruburi anemice , la forta la care sunt spuse in momentul cand se sare in apa de pe ele??
    alea o sa fie printre primele piese stricate din investitia asta mare. Chestile alea trebuiau sudate in betonul de sub gresie inainte de a se monta gresia . imaginati-va un om sanatos de vreo 100 de kile sarind de pe alea si impingandu-se cu toata forta in ele…

  3. paoleta

    duminică, 29.06.2014 at 09:47

    „la sfarsitul,lunii mai …cel devreme prima jumatate a lunii iunie” si acum suntem…? in iulie!!!! Sa nu mai punem la socoteala faptul ca anul acesta, primaria a luat geniala decizie de a nu mai deschide nici Schitul!
    Doamne, cate minciuna, interese si nesimtire…sa nu ai tu unde duce un copil in vacanta asta, la un pret accesibil… Bravo alba-iulieni …mergeti pana la Tg Mures (sau in alte localitati) unde intratea pentru adulti e 4-5- lei, iar pentru copii 2-3 lei in loc sa ii dam in orasul nostru.
    RUSINE -RUSINE -RUSINE PRIMARIEI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax