Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un autocar cu 32 de pasageri a mers un kilometru cu spatele, pe A1, pe banda de urgență. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

Șoferul unui autocar care transporta 32 de pasageri s-a ales cu o amendă de 1.300 de lei și cu permisul suspendat timp de 4 luni, după ce a a făcut o manevră interzisă pe Autostrada A1. 

Acesta a mers cu spatele un kilometru pe banda de urgență pe sensul Boița Sibiu. 

”Ca urmare a apariției în spațiul media, la data de 8 iulie a.c., a unui material video în care se observă cum șoferul unui autocar efectuează manevra de mers înapoi, pe banda de urgență a autostrăzii A1, în zona km. 226, Boița, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Astfel, polițiștii au constatat că, la data de 8 iulie a.c., în jurul orei 10,45, pe A1, la km. 226, sensul Boița – Sibiu, șoferul unui autocar cu 32 de pasageri, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Timiș, a efectuat manevra de mers înapoi pe banda de urgență, pe o distanță de 1 km.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Sursă foto video: Info trafic jud. Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Citizen

    luni, 10.07.2023 at 09:54

    No! Lasa-ti copilul in excursie cu un idiot din asta la volan, care daca a facut asta, face el si mai multe…. Ar trebui sa-i fie anulata categoria D!!!

  2. vaile

    luni, 10.07.2023 at 13:37

    cat de prost poti fii sa faci asemenea lucru cu cata tehnologie este in ziua de azi sa nu-ti dai seama ca vei fii filmat

  3. Popa marcel

    luni, 10.07.2023 at 14:59

    Ca la noi la nimeni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate