Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat care a aruncat peste 200 kg de deșeuri la marginea orașului Teiuș, identificat și amendat de polițiștii locali

Publicat

Polițiștii locali din Teiuș au identificat și amendat un bărbat care a aruncat peste 200 de kilograme de deșeuri pe un câmp de la marginea orașului. 

„Poliția locală Teiuș desfășoară o activitate susținută pentru a avea un oraș îngrijit, un mediu curat și sănătos. Cuvântul de ordine este toleranță zero, față de cei care nu respectă regulile de colectare a gunoiului în oraș și aruncă, în total dispreț față de semeni, deșeuri la întâmplare.

Acționând pe această linie, politiștii locali din Teiuș au identificat persoana care a aruncat peste 200 kg deșeuri amestecate într-o zonă mai ferită a orașului nostru.

Astfel, numitul L.P.P. din orașul Teiuș a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea HCL 17/2021, privind regimul deșeurilor, cu o amendă de 1.000 lei.

Acțiunile poliției locale Teius continuă”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș, joi, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax