Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din Alba Iulia care a vrut să cumpere bani de recuzită, tâlhărit de vânzători. Tâlharii, prinși în Turda

Publicat

O tâlhârie a avut loc pe raza muncipiului Alba Iulia, în cursul zilei de joi, 8 august 2024. Autorul principal, din câte se pare a amenințat cu un pistol victima, a fost prins în Turda. Alături de el se mai aflau și alte persoane care ar fi complici. 

Tâlhăria nu a fost comunicată de purtătorul de cuvânt al IPJ Alba în buletinul de presă. Informația a fost făcută publică de Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook.

Din câte se pare, tâlhăria a avut loc în noaptea de joi, în jurul orei 01.00, în parcarea unui magazin din Alba Iulia. Victima (un bărbat de 36 de ani) ar fi vrut să cumpere de la câteva persoane ”bani de recuzită”, dar a fost tâlhărit de suma de 6.500 de lei, au transmis pentru alba24.ro, reprezentanții IPJ Alba.

Informațiile au fost comunicate de reprezentanții IPJ Alba, abia după ce reporterii alba24,ro au solicitat informații legate de caz.

După ce bărbatul tâlhărit a anunțat cazul la poliție, oamenii legii au deschis o anchetă, iar patru bărbați ar fi fost găsiți în Turda.

Ce au spus reprezentanții Europol

Redăm mai jos informația făcută publică de reprezentanții Sindicatului Europol.

”Amenințat cu pistolul, o persoană a fost deposedată de banii pe care îi avea asupra sa.

Autorului tâlhăriei calificate săvârșite pe raza mun. Alba Iulia, a fost interceptat și prins de polițiștii din cadrul Poliției Mun. Turda ieri noapte, în jurul orei 01:05.
După o mobilizare exemplară de la primirea apelului la serviciul de urgență 112, polițiștii din Turda au anticipat mișcările agresorului și l-au interceptat la intrarea în oraș.

Asupra autorului și ocupanților autoturismului s-au găsit banii sustrași, dar și mai multe arme albe, respectiv pistoale, pe care cel mai probabil le dețineau tocmai cu scopul de a comite infracțiuni sub amenințarea lor.


Dorim să adresăm felicitări speciale colegilor Budae Sorin, Palacean Cosmin, Chețan Ricardo și elevului Rezmiveș Adonis pentru curajul și profesionalismul demonstrat în această acțiune.

Această reușită subliniază încă o dată dedicarea și competența polițiștilor noștri, care, în ciuda dificultăților și riscurilor la care sunt expuși, își îndeplinesc misiunea cu responsabilitate și devotament. Mulțumim tuturor pentru eforturile depuse și pentru exemplul pe care îl oferiți comunității”, au transmis reprezentanții sindicatului, în postarea pe Facebook, în care au făcut public cazul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate