Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat din Zlatna susține că a fost bătut de polițiști, chiar în secția de poliție a orașului. Reacția IPJ Alba

Publicat

Un bărbat din Zlatna susține că a fost bătut chiar în secția de poliție, de mai mulți agenți ai Poliției Orașului Zlatna.

Fapta s-ar fi petrecut miercuri, 24 iunie, iar după ”corecția” primită, bărbatul a ajuns cu salvarea direct la Spitalul de Urgență din Alba Iulia. 

Bărbatul A.M. a relatat, pentru alba24.ro, ce s-a întâmplat.

Potrivit acestuia, miercuri după-amiază a ieșit alături de mai mulți prieteni la o terasă din oraș, unde a consumat mai multe beri.

La un moment dat, unul dintre prietenii de la masă a spus că ar fi fost agresat de către bărbat, iar un angajat al terasei a sunat la poliție.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care l-a luat la întrebări pe bărbat. Acesta a spus că nu și-a bătut prietenul, persoana în cauză fiind la masă și chiar ar fi recunoscut că nu a fost agresat.

Totuși, A.M. a fost luat la secția de poliție, în jurul orei 15.30. La secția de poliție, bărbatul susține că a fost bătut cu bastoanele din dotare de trei polițiști, pe care i-a și identificat. Spune că a fost lovit peste spate, picioare, mâini și piept.

Pe lângă bătaia încasată (potrivit bărbatului), acesta a fost și amendat cu suma de 1.000 de lei. ”Cât de agresiv să fii, dar nu au voie să te bată așa”, a spus bărbatul. În jurul orei 16.30, acesta a părăsit secția de poliție.

Noaptea, a mers la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, unde a fost consultat.

Bărbatul a declarat că nu a formulat încă o plângere, dar că vineri își va scoate certificatul medico-legal.

Ce spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba

În jurul orei 15.30, un echipaj de poliție s-a deplasat la o terasă din Zlatna, unde era semnalat un scandal. Mai exact, polițiștii au intervenit la un caz de tulburare a ordinii și liniștii publice, unde mai mulți bărbați s-ar fi îmbrâncit și ar fi făcut gălăgie.

În urma intervenției, două persoane au fost conduse la sediu, iar o a treia a venit de bună voie. Acestea au stat în jur de 30 de minute la secția de poliție, iar în jurul orei 16.00 au părăsit incinta. În cele 30 de minute petrecute la secție, bărbaților în cauză li s-au completat sancținiile contravenționale pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, transmit reprezentanții IPJ Alba.

Seara, în jurul orei 22.00, soția bărbatului a apelat la numărul de urgență 112, unde a semnalat că acesta a fost bătut de polițiști. În urma apelului, bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Alba Iulia.

Reprezentanții IPJ Alba au declarat că asupra bărbatului nu au fost exercitate acte de violență, dar că va fi efectuată o investigație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax